Uncategorized

Hundra klänningar: Dag 13

mvmwv

Jag gör inte ofta svarta klänningar, eller åtminstone inte alla svarta klänningar (och för att jag inte är från Nya Zeeland har jag också aldrig gjort en All-Blacks klänning). Men var och en när jag i taget erövrar min motvilja och sätta en tillsammans, som den här:

Har du erkänt vår gamla kompis Vogue 9929? Här är bodice:

Jag fodrade det hela med lätt svart batiste, så istället för rutinmässig biasbindning utnyttjade jag Wrights smala dubbelt, såväl som inneslutna bodice såväl som bindande material tillsammans, som så:

Här är sidozip, jag betygsätter detta om en C-:

Jag lägger rör i midjan, eftersom med en helt svart klänning, vad mer kan du göra för att jazz upp det?

Här är baksidan:

Och fickan, som bara är batisten, inte öglan; Jag tänkte med fickor med hål, även bitar, var inte det allra bästa draget:

När jag gör en svart klänning kan jag inte hjälpa till att tro på den scenen från hitchhikerens guide till galaxen, där de är på det skeppet för bandet katastrofområdet:

Det är den konstiga färgplanen som freaks mig. Varje gång du försöker använda en av dessa konstiga svarta kontroller, som identifieras i svart på en svart bakgrund, lyser lite svart ljus svart för att låta dig förstå att du har gjort det. Hej, vad är det här, någon typ av galaktisk hyper-hearsse?

(Jag tror på det här citatet så ofta, att jag har sparat det till fynd för enkel referens. Jag tror också om det när jag ser den här specifika all-black Fixie i målet – inte den här, dock liknande.)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Ny bokhjälp? 26 juni 2012IN “Böcker”
Regler för klänningar på bröllop (inte riktlinjer för bröllop händelse klänningar) 30 maj 2005 med 219 kommentarer
En shirtdress gjord av skjortor 15, 2014in “shirtdresses”

Leave A Comment