Clothing

En annan kontorsklänning

mvmwv

Här är en mer att ta mig allvarligt klänning, den här gången från skogsmarkens gårdar (den här klänningen, jag behöver knappt lägga till, har aldrig sett en gård, mycket mindre en skogsmark, men jag avger).

Denna klänning har en helt annan berättelse: det här är den klänning som assistenten bär. Vänta. Det här är den klänning som assistenten använder i den sista scenen i filmen, den efter att hon har tagit över hela kontoret medan den överdrivande, Martinet Manager (äldre, man, chauvinist) har varit (illa / fast utländska / olagligt fängslade). Han kommer tillbaka för att upptäcka att kontoret går mycket bättre än någonsin, den enorma klienten landade, den enorma deadline mötte, presidenten oflyed … liksom sig själv nu assistenten. “Är du beredd att ta lite diktering, Mr Elway?” Den erstwhile assistenten frågar sött, med hjälp av denna kappa och överlämna honom en stenkudde.

Jag har sett helt och med många skruvballkomedier, har jag inte? Men kan du inte se myrna loy i den här klänningen? Vem spelar den dåliga Blowhard Mr Elway?

Det är 34/26/35, liksom $ 125. Det är också produkt # 20 i kategorin 1950-talet, vilket är viktigt eftersom webbplatsen är rambelastad såväl som du inte kan länka direkt till en produktsida (… har de aldrig hört talas om bloggare?) Hur som helst. Det finns en hel del (en hel del många) andra fantastiska saker, men det finns ingen bläddringsfunktion, vilket är okej, eftersom de inte kan stava [“Umpire” midsions överflöd] och de listar inte storlekar I ett konsekvent format, så om du inte skulle kunna upptäcka någonting, ändå.

Tack till Madelene för länken!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Snabbt! Inspektera det här … 28 maj 2008
Shirtwaist # 2Febrary 27, 2008
Åh, jag glömde! 9 augusti 2007

Leave A Comment