Clothing

Vad är den typen av shorts som män kan bära i sommar

mvmwv

Vad är den typ av shorts som män kan bära i sommar
25/02/2020, postat av Alanic Global
Shorts var inte bara en ordentlig form av outfit för dapper -pojken. Även om mycket av detta har revolutionerat under de senaste decennierna, och mycket av den första världen allierar sig med det prep-samhället som har tagit tillbaka sommarshorts, inte bara i regelbundet slit T-shirt för arbetsplatsen under de brinnande sommarmånaderna. Trots att många kritiker tror att det aldrig finns en lämplig tid för män att bära shorts offentligt, är faktum att tanken på sportshorts under sommarmånaderna inte bara har lakat sig in på konventionellt sätt, utan många preps och Dandies -kulturen tar på sig denna galning utanför stranden och utanför tennisen.

Vad är den typen av shorts som görs tillgängliga av grossistklädtillverkare:
Shorts med manschetter/turneringar
Smarta shorts kommer ibland med manschetter eller turneringar, vilket kan vara en bra detalj när sportshorts.

Rutig shorts
Vanligtvis tillverkade av Madras, de är utvecklade vävda shorts som har blivit häftklamrar i prep -kulturen.
Lädershorts
Över hela världen är många saker som Lederhosen är en vanlig typ av shorts i Tyskland, men det kunde inte vara långt borta från sanningen. De är bara sportade i delar av Bayern och München under Oktoberfest i München. Annars kommer du inte att få någon självrespekterande tysk mansport dessa lädershorts vid någon annan tidpunkt.

Cykelshorts
Tillverkade för att minska takning medan du cyklar, det här är långa spandex, formmonterade shorts med en insats i regionen som kommer i kontakt med sadlarna. Men inte nödvändigt för vanliga cykelturer, du vill verkligen ha dem för utökade turer. Förutom det, sätt inte på dem för något annat.
Chino -shorts
Bara en nedskuren version av de berömda Twill Khaki -byxorna eller chinos, de var till en början för användning av den amerikanska militären medan de tjänade utomlands på Filippinerna. Om du tar en paus på Filippinerna om du bor i en liknande klimatregion, är Chino -shorts ett fantastiskt val för casual wear, om inte sticker av långa chinos.

Företagare och säljare som vill inkludera anpassade grossistkläder, vare sig det är shorts, skjortor eller något annat kläder till sin butik kan komma i kontakt med en av de populära tillverkarna. Gå igenom deras betydande samling, välj ut de bitar som krävs och ange ditt bulkkrav, supportteamet kommer att hjälpa dig med resten.

Taggar:
anpassade grossistkläder
Menshorts tillverkare
Mens shorts USA
Menshorts grossist
grossistklädtillverkare

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave A Comment