Uncategorized

Gå färgglad och ljus den här säsongen på gymmet

mvmwv

gå färgglad och ljus den här säsongen på gymmet
29/08/2018, postat av Alanic Global
Med klockan som kryssar snabbt känner alla, som är i slutet av 20 -talet, lusten att träffa gymmet snartast. Även om det kan finnas många skäl för samma, skäl som vi inte skulle vilja gå djupare in, skulle vi säkert inte vilja vara som resten och följa liknande vardagliga stiluttalande varje dag på gymmet. Så, går du Grey-Mélange-tracksuits, och låt oss ta med några trendiga snitt och färger till gymmet.

Några av de sätt som du kan införa färgprodukter till dina konditionskläder och kan också använda samma för att slappa ändamålet nedan –

Grå och svart är inte de enda färgerna i paletten: Kom igen, låt oss lära oss den här linjen efter hjärta nu så att vi kan investera i några färgglada träningsdräkter, strumpor och sneakers och lämna ensamma grå, svarta och vita under en tid. Nuförtiden är pinks, blues och gula bland de trendiga färgerna – plocka upp dem och leka med ljusstyrka -kvoten och vara en stjärna på gymmet på nolltid!
Sportskor kan också vara färgglada: och sant är det vi sa just nu! Investera i sportskor som är dynamiska och ljusa. Numera finns också tryckta och målade dukskor. Du kan få ett par av dem. Och om du har bra men monoton dukskor hemma, släng inte bort dem. Ta fram konstnären i dig och måla dem i otaliga färger och mönster genom att använda tygfärger. Det är kul – både in och ut!
Tryckta leggings är så i: Tryckta leggings är ett av de bästa vapnen som ser ut och känner sig spektakulära både på gymmet och ute. En av de grundläggande växlarna för “athleisure”, köpa abstrakta tryckta leggings i otaliga färger och samarbeta med sina svala, bomullspastellskuggade tees. Strumporna borde vara av fotledslängd eller bara de färgglada och söta slip-on. De lägger till bara den bästa streck av söthet utan att gå över toppen! Du kan få dessa leggings i bulk från grossistkonditionskläderleverantörerna.
Matcha sportbh med dina byxor: Om du bär monotonbyxor, samarbeta med dem med sportbh i samma färg. Du kan kasta en poptryckt hoodie över sportbh och ändra hela utseendet från att vara nykter till galna! Dessutom kommer denna färgblockeffekt säkert att låta temperaturen öm i gymmet! Var dock försiktig så att du inte lyfter upp saker mycket mer än nödvändighet och försök att hålla behåarna och byxorna i pastellskuggor. De bästa fitnesskläderproducenterna leder dig till de bästa mix-and-matchprodukterna.

Taggar:
fitnesskläderleverantörer
Fitnessklädtillverkare
grossistkondition
grossistkonditionsleverantörer
grossistkondition
Partihandel konditionsklädtillverkare

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave A Comment