Clothing

30 klänningar på 30 dagar: Våren / sommartid 2018

mvmwv

Klänning: J. Team (också som den här) | Hat: Janessa Leone (liknande här) | Sandaler: Veronica Beard | Väska: Patricia Nash | Halsband: Shashi

Glad maj !! Idag är jag så stolt över att börja våren/sommaren 2018 -utgåvan av mina 30 klänningar i 30 dagars serier! Jag kan inte tro att det här är den femte säsongen, men jag är så upphetsad för vad jag hoppas kommer att bli den bästa serien än.

Om du är ny på memorandum, här är det låga ner: dagligen under de kommande 30 dagarna kommer jag att publicera en ny klänning på 30 klänningsportalen. Varje publicering kommer att vara inriktad på ett visst vår/sommar tillfälle – allt från föredragna sommartidsaktiviteter som dagens picknickklänning, gästklänningar, arbetsklänningar och många fler!

Förutom att erbjuda en rolig samling av mina föredragna klänningar, är mitt mål med den här serien att erbjuda en riktig resurs för att navigera i alla säsongens evenemang i stil. Det verkar som om arbete såväl som livet ofta kommer i metoden att planera framåt för fester, evenemang, resor, bröllop samt andra evenemang som gör varma vädersäsongerna så speciella, så den här serien är underförstådd för att göra dina sartorial svårigheter smärtfri. Oavsett om du har en kommande spädbarnsdusch, en enorm klient som tillfredsställer eller en strandresa på kalendern, kommer jag att bryta ner varje kommande vår såväl som sommartid så att du kan fokusera på saker som verkligen betyder, som när exakt Celine Dion kommer att släppa sitt nya album eller om Kate Middleton liksom Meghan Markle verkligen är frenemier.

Från här och ut kommer jag att dela klänningarna enbart på de 30 klänningarna på 30 dagars portal här (och några tittar på Instagram, naturligtvis!), Med länkar till den exakta klänningen jag bär plus stylingtips, Prisvärda val samt ett antal ytterligare stilar som jag tror är idealiska för tillfället. Jag kommer också att dela extra specialmaterial med mina e -postprenumeranter, så om du inte har registrerat dig ännu, få memo här!

Utan ännu mer ADO, hopp vidare till 30 klänningsportalen för att kolla in mycket mer av dagen ett !!

Klänning: J. Team (också som den här) | Hat: Janessa Leone (liknande här) | Sandaler: Veronica Beard | Väska: Patricia Nash | Halsband: Shashi

Leave A Comment