Clothing

Wiki Contest Followup

mvmwv

ett par-tre saker:

Enligt TRACYs förslag finns det en långsiktig länk till Wiki-tävlingen såväl som hur på höger sida nu under annonserna. Klicka där när du behöver försäkran.

Också, förutom $ 100 presentkortet från Janet på Lanetz Living, har Rita på Chez Cemetarian använt ett $ 50 presentkort för 2: a plats! Tack! UPPDATERING! Michelle från mönster från det förflutna * och * tina på vad-jag hittade * och * jen på momspatterns har alla använt extra priser! Det kommer att bli mycket att vinna, Åh, ja!

Flera personer har mailat mig som frågar om idéer om fotograferingsmönster istället för att skanna dem … någon har någon? Vänligen lämna dem i kommentarerna …

En sak: Bra erbjudanden på People på Flickr har skrivit bilder av sina vintagemönster under en CC (Creative Commons) tillåta … så länge du ger tillskrivning (en länk tillbaka till flickr-sidan) Det ska vara kosher för att lägga till dessa mönsterbilder till wiki! Prova den här sökningen för att se vad du upptäcker … eller du kanske vill lämna kommentarer om människors flickr-bilder som uppmuntrar dem att bidra till wiki!

Glad Wiki-ing!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Wiki How-to-the contest! 3 december 2007 med 17 kommentarer
Och … Vi har uppnått Wiki.november 14, 2007 med 29 kommentarer
Deco Vibe: Du kan ha? 21 november 2008 med 36 kommentarer

Leave A Comment