Clothing

Vilken död kille bär inte.

mvmwv

Tänk på detta tyg? Och det här mönstret, som jag gjorde i den här klänningen? Tja, jag hade inte tillräckligt med bilväven (jävla riktning!) Så jag trodde, Oh! PLÄD! Självklart!

Men det fanns ingen metod i helvete att jag skulle matcha en plaid med en stor upprepning över åtta gores, så jag satte en anpassad cirkelkjol på den, istället.

Jag är inte hellrevis att jag gjorde ett tillräckligt bra jobb på plaid (det matchar perfekt på baksidan, jag svär! Över dragkedjan, och allt!) Men det är lika sent nu, och dessutom finns det rörledningar i midriffen! Det borde bryta upp det lite. Jag har insett, faktiskt just nu, varför jag är så konsumerad med midrifflinjen – jag är så kortare att bryta upp det gör mig lite längre från att ta emot midjan. Eller, åtminstone, det är tanken.

Jag använder det här för att prata på lördag. Tanken är: Om du inte kan vara underhållande, var attraktiv (även om jag lovar, jag ska försöka underhållande också!). En gång, för att tillhandahålla ett akademiskt papper, använde jag en ljusgrön 1960-talet Jackie O.-Style Shift and Jacket. Jackan hade smycken knappar och jag hade, genom fullständig slump, matchande gröna och vita skor. Jag tänker på klädseln mer detaljerat än papperet!

Det behöver en bra pressande men även jag är inte masochist nog att stryka något ikväll som kommer att vara i en resväska i tolv timmar imorgon. (Och även Hotel Irons kan trycka bra om du använder en fuktig tvättduk som en pressduk.) Jag önskar verkligen att jag hade grå mocka kilklackar, men det driver det, även för mig. (Jag * har en gul väska.)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Det kan bara vara … 28 maj 2006
Mitt första tyg! 4 juni 2008
Åh, tyg, varför kan jag inte stoppa dig? 26 september 2007

Leave A Comment