Clothing

Av med huvudet

mvmwv

Efter bara några korta månader i blogosfären har jag blivit förvånad över den extraordinära handlingen från besökare runt om i världen. Bland otaliga meddelanden om (oförtjänt) tacksamhet såväl som uppmuntran, också som frågor om rätt kontorskläder, har många av er frågat: “Varför är ditt huvud alltid avskuren?”

Tja, människor, jiggen är officiellt uppe. På grund av några intressanta kommande partnerskap som behöver min affär för att inkluderas, har min tid i Er Experience Security -programmet officiellt gått ut så bra som det är hög tid jag tar upp frågan.

Trots framstående antaganden är uteslutningen av mitt huvud i bilder faktiskt inte på grund av ansiktsvorter, en orubblig unibrow eller horn. Jag vet, jag vet, det skulle ha varit mycket mer underhållande.

Sedan början har min inträde i blogosfären drivits av målet att hjälpa kvinnor att polera sina uppträdanden på kontoret, liksom därmed deras yrkes trovärdighet. Som en professionell som arbetade på Wall Street i New York City kan jag definitivt säga att den eleganta arbetsstationen inte började som en chans att ta skönhetsbilder eller träffa en tonårsdröm för att modellera – särskilt med tanke på att mina tonårsdrömmar var mycket mer inriktade på slutar vara en expertvattenskidåkare, konsertpianist och/eller expert Lego Builder. Det visar sig att det inte finns någon betydande marknad för musikaliskt lutande vattenskidåkare med en affinitet för Lego -rymdfarkoster. Jag vet, jag blev också chockad.

Faktum är att konceptet med “modellering” kontorsanpassade ensembler samt att sätta dessa foton på interweb-tillverkaren fick mig att lysa mig själv i eld var mycket tufft att slå mitt huvud runt. Ändå kände jag att det stannade kvar ett svårt krav bland expertkvinnor för kontorsvärda modekoncept såväl som en fotobaserad modeblogg verkade vara den enda metoden för att effektivt kommunicera meddelandet och stilinspiration. I slutändan verkade det vara en tillfredsställande mellangrund.

Med några roliga kommande jobb i horisonten, antar jag att jag slutligen måste möta (ordspel inte avsett) konceptet att jag inte kan hålla mig inkognito för alltid. Så här går vi, full tung ånga framåt …

Kjol: J. Crew; Skjorta: Ralph Lauren (liknande här); Tröja: Ralph Lauren; Skor: Candela; Bälte: Ralph Lauren; Halsband: J. Team (Old); Solglasögon: Ray Ban “Clubmaster” (liknande här); Polska: Essie (Bangle Jangle)

Kolla in till och med mycket mer från den eleganta arbetsstationen på …

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

Leave A Comment