Uncategorized

Dagens mönster va? (och försäljning): Enkelhet 4672

mvmwv

Bildtext: Någonstans, djupt i WTF-tillbehören, har dessa kvinnor förlorat sin väg. Se exakt hur blonden i ryggen är yodeling för hjälp, medan hennes systrar är oblivious till deras öde?

Tro det eller inte, hatten och muffmönstret inkluderar den här klänningen. Sedan någon, någonstans, tittade på den här helt fina klänningen och tanken, “Vad det här behöver är päls! päls manschetter! en päls hatt! en päls muff!” Förutom att alla andra bara ville gå till lunch, eller till och med bara komma tillbaka till sitt äkta arbete, nickade de alla och arkiverade ut ur seminariet i en kollektiv shrug av “Vad kan du göra?”

En pälshatt, säker: Att lämna principerna om päls åt sidan (låt oss låtsas att det är falsk päls), det är ganska kickigt, snällt moscovit. Förutom det är där uppe på ditt huvud där det inte kan göra någon form av skada. Men: päls manschetter? Jag har aldrig sett ett plagg där päls manschetter inte blev äckligt ojämnt damm såväl som bakterie magneter. Det är som att använda svängare i slutet av dina armar.

Och muffs! Muffs är anti-ficka. Låt oss se: Varför tar vi inte dina helt praktiska händer, liksom shackle dem framför dig i ett varmt svettigt stoppat rör som du inte kan lägga ner? Lysande! Vad gör du med en muff när du (bara till exempel) vill skaka hand? slå näsan? Lås upp en dörr? Om det inte är fodrat med nickels så kan du använda det som en cosh, jag kan inte se punkten. Såväl som även då, drar den “vackra kvinnan en teeny-liten pistol från en muff” Schtick är så sagt att jag satsar bara med en muff får dig ytterligare screening på TSA-kontrollpunkterna.

Men: kappan själv är underbar, och Sandra har en 20% rabatt på höstförsäljning, med onsdag. Ange bara “DrayDaDaysale” i kassan (och ja, du kan integrera försäljningen med Sandra s fraktrabatter)!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
Arbete pågår: Grå Ruffle DressJune 2, 2008
Varför kommer jag inte att använda Enkelhet Printsew Patterns AgureJanuary 13, 2012in “Mönster”

Leave A Comment