Clothing

En annan 9929, Florida-stil

mvmwv

Detta är den andra friheten 9929 jag har gjort – det här är Liberty Mim, en av mina favoritutskrifter. Detta tryck gör mig så glad, även om jag inte är säker på om jag ser nöjd ut i det här fotot … förmodligen felet av mina kontaktlinser. De är så mycket bekvämare än glasögon när jag vet att jag kommer in och ut ur poolen och havet hela dagen, men hoppar in och ut ur poolen och havet innebär mycket klor och salt i mina ögon, också, vilket inte är så bekvämt.

I alla fall. De gula sandalerna är från Topshop, från min resa till Storbritannien i maj 2011 (de har bågar över toppen som jag inte tror att du kan se); Samma gamla swatch, och orange armbandet är ett av de roadid thingum som har ditt namn och ditt istelefonnummer och vad din blodtyp är. Jag bär det och också när det finns någon chans vad som helst av en livräddare som måste dra min omedvetna kropp ur surfen.

Som typiskt för denna resa, även när jag tror att jag packar det minsta minimumet, har jag packat för mycket. Jag tog med tre klänningar och två skjorta / kjolkombinationer i sju dagar, men kunde ha slutat med två färre förändringar av kläder (den plats vi bor har en tvättmaskin). Jag tog också en mycket mer baddräkt än jag absolut behövde, men jag hatar verkligen att komma tillbaka till en stillam kostym. (Jag älskar den nya high-waisted two.jpgece trenden; Jag tycker att det här är första sommaren jag har slitit en icke-tankini två.jpgece kostym eftersom innan mitt barn föddes …)

Det har varit en bra resa men jag ser fram emot att vara hemma imorgon … och inte bara för att det är där min sömnad är!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hundra klänningar: Dag 4June 6, 2013IN “100Dresses”
Hundra klänningar: dag 35jule 7, 2013in “100Dresses”
Svårt att seeptember 10, 2012in “Erin_sewing”

Leave A Comment