Uncategorized

Vilka är de måste ha cykelkläder du kräver att investera i ASAP?

mvmwv

Vilka är de måste ha cykelkläder du kräver att investera i ASAP?
30/10/2020, publicerad av Alanic Global
Personen som rider det är lika avgörande som själva resan. liksom vilken smartare metod för att skämma bort dig själv, den dedikerade ryttaren än att drömma om din cykeldräkt?

Sanningen är-Cyclingskläder grossist som utvecklats för cyklister är inte bara en försäljningsgimmick. Även om det inte är nödvändigt, gör lämpliga ridplagg såväl som skor cykeln säkrare såväl som mycket roligare. Det kommer också att öka din effektivitet genom att se till att du inte slösar upp dina resurser när du åker.

För att göra dina cykelresor till en njutning och hjälpa dig att resa de längder du aldrig har tänkt av tidigare, har vi satt ihop en lista.
Cykelkläder
1. Cykeltröja
Varför kan inte en grundläggande bomullste -skjortor göra det tricket, kan du fråga? Förutom att du kommer att droppa blöt av svett såväl som det kommer att ta åldrar att torka upp igen.

En cykeltröja, å andra sidan, ser mycket ut som en tee är dock tillverkad av fuktgivande teknisk bomull (eller en kombination av merinoull) med material konstruerade för att extrahera våthet från huden.

Cykeltröjor är särskilt användbara för:

Bakfickor är för dina många viktiga ägodelar.

Höga halsringningar finns där för att skydda dig från oberättigad exponering för solljus.

Den främre dragkedjan hjälper dig att öppna eller stänga tröjan så hög eller så låg du vill, beroende på temperaturen.

Oftast fungerar cykeltröjor korta eller långa ärmar (för cykling med kall väder). Ändå, för särskilt varmt väder, kan du få en T-shirt utan några ärmar alls. Tänk på de olika stilarna på Jersey-tyger, allt från ultralätt till tät, vindtät och vattentät. Om du söker efter en världsomspännande typ av tröja, till att börja med, söka en medium-vikt kortärmad tröja.

ALANIC WORLDWIDE · Vad är de måste ha cykelkläder du kräver att investera i ASAP?
Baslager
Varför kräver du något under din cykeltröja om den redan avvisar fukt?

Poängen är att skiktning är lika nödvändig. Din tröja är bara en del av ett tresystem, liksom du på samma sätt kommer att ha ett nästa-till-hud baslager utöver en jacka.

Här är vad basskiktet gör:

Det skjuter svetten från din hud till tröjan (vilket är fantastiskt under sommaren), liksom isoleringen när det är kyligt.

Företagare såväl som säljare om du vill integrera cykelkläder i dina butiker, kontakta supportteamet för en av de välkända cykelplaggproducenterna i branschen samt begäran om en offert.

Taggar:
cykelkläder grossist
Cykelplagg tillverkare
Cykelplagg grossist
cykeldräkt grossist

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave A Comment