Clothing

De senaste designen för digitaltryck från TSHirt ​​Factory

mvmwv

Vi får många förfrågningar om mönster för digitaltryck och sedan de har lagt till dem för över ett halvt år sedan på webbplatsen har de blivit mycket populära. Kanske några av er letade efter något annat eller mer än vektorer. Förutom företag och grafiska formgivare är en stor del av våra kunder människor som vill ha en av en snäll T-shirts, med originalkonstverk som de kan skriva ut i sina lokala tryckbutiker. Av dessa skäl uppdaterar vi ständigt DTG -samlingen av mönster och försöker alltid erbjuda variation, men förlorar aldrig fokus på kvalitet och unikt perspektiv.
När du köper en av dessa mönster får du två PSD-filer (den faktiska designen + masken, om du vill skriva ut den på en svart t-shirt), kommer det att skrivas ut med en speciell textilskrivare. Om du inte är säker på vad jag pratar om, här är en artikel om olika klädtryckstekniker för nybörjare.
Om du vill hitta dem alla på webbplatsen skriver du bara “DTG” i sökfältet så kommer de att visas. Kom bara ihåg att de inte kan anpassas.
Back in townBeauty killsBus to nowhereCatastic tripDat assDead girlDeath do us partDouble visionDrugs R UsEarth’s musicEinstein’s secretEinstein’s third eyeFabulous VegasGalactic roseGalactic tasteGod made me phunkyGot them diamondsHip bearHollyweedHowlingHypnotic apeI am epicI am unicornInhaleJah KingKushLA teeLeoLet it snoozeLionessLost in TokyoTiger headBlissThe lickSurf’s upSurfin the USAStriptease meTiger screamShower girlTrippin llamaTropicanaWeedmanWithinWolfySerious stuffSeeing is Believingsanta Monicaraw som 97 Pixelated Dreamson TimeOffLinenothing to Saylove och Dopelove Is Shemeow är Timemiamiwhere mmm möter ahhhmoon poolmoon rideshe talaro 90space trippinyou’re gift

0/5 (0 recensioner)

Leave A Comment