Clothing

Bara Rita kunde få mig att blogga om byxor

mvmwv

så Rita, över på Cemetarian, har tre av detta mönster att ge bort:

Och jag skyller inte på henne, om jag hade det här i mitt hus skulle jag också ge bort det. Så, med tanke på saker du ger bort på semestertid, om du faktiskt vill ha ett av dessa mönster, lämna en kommentar om den bästa / sämsta / roligaste / mest olämpliga semestern som du någonsin har fått. Jag väljer tre kommentarer på Boxing Day (eller snart därefter) och vidarebefordra vinnarens detaljer till Rita.

En jul där min mamma gav mig de tre trevligaste sakerna från Tweeds-katalogen (kom ihåg det?) Och jag hade på sig varje bit (två blusar och en kjol, jag tror) alla att strimla. När det gäller dåliga julklappar … tittar på detta mönster, även de mest huvudskrapa dåliga presenterna jag någonsin blev blek i jämförelse.

Så, kom, spill! Berätta om den ex-pojkvän som gav dig ett paket med gummi (med en pinne saknas, den 26 december) eller den bästa pal som visste att allt du verkligen önskade var två timmar att gå till en film … och vem fick dig biljetten och visade sig till babysit. Du kommer att lysa upp semestern för alla som läser kommentarerna, och eventuellt få en kopia av detta mönster … att påverka någon annan, nästa jul.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En dukare och uttalande av principerna 15, 2008 med 214 kommentarer
Så vad? 10 december 2008 med 143 kommentarer
Och vinnarna är … 31 december 2008

Leave A Comment