Clothing

Typografistil för din T -skjorta

mvmwv

TEE -skjortor har slutat vara ett massfenomen, särskilt bland ungdomar. Det är otroligt att ha en typografstil tryckt på din t -shirt som sätter dig förutom de andra, särskilt om du gör det själv. Det finns emellertid en hel del förstått slagord som är tillgängliga av människor som känner sig som att uttrycka på ett annat sätt än de som bär komplexa mönster. De känner för att bestämma med meddelandet och följa en specifik grupp människor som tror på liknande sätt.
De är mycket oftare än inte ironiska såväl som sarkastiska, men en hel del av dem gynnas också för deras chockpåverkan – som tshirts med banning eller tabuämnen, beroende på kulturen såväl som samhällets förväntade reaktion. Det är allt en fråga om smak; Det handlar om exakt hur du vill uppfattas bland vänner, på gatan, vid firandet eller i klassen. Det förstärker konceptet att vi samlas baserat mycket mer på våra likheter än våra skillnader. Det här är några av dagens indikationer på kommunikation:
Rena smutsiga uppvinnare såväl som quitters som är ipieces aldrig höst från varandra. De höstar alltid tillsammans. ‘t bita stylecooler än en hipstercarpe diemnike
0/5 (0 recensioner)

Leave A Comment