Uncategorized

Beyond the Blank – Tee Shirts Producer Bella Canvas introducerar Official Blog

mvmwv

Officiell blogg introducerar från Tee Shirts Producer Bella Canvas
Mycket bra nyheter för alla er som vill börja en tee -skjortor eller ett tryckföretag i allmänhet. Även om nyheterna fokuserar mycket mer på textiltrycksindustrin, borde alla kolla in den nya Tee Shirts-bloggen i stan “Beyond the Blank”, som introducerades i början av juni 2016 av den välkända producenten Bella+Canvas, åtminstone från en teknisk synvinkel.
Detta borde säkert bli din nya go-to-källa för tryckning och klädassocierade lösningar, direkt från hästens mun.
För både kunder såväl som icke-kundare är den här bloggen en utmärkt källa för att skriva ut hur du är (specifik för tillverkning), företagstips, plus stil samt mönsterinspiration. De har samarbetat med marknadspersonal som Ryonet samt Stahls TV för att erbjuda insikt i ett brett utbud av tryckmetoder för både nybörjare och experter. Förutom att du kommer att vilja bokmärka sidan eftersom Bella+Canvas kommer att publicera färskt material varje vecka, med fyra huvudkategorier: utskriftstekniker, allt om tyger, mode samt marknadsföring.
Från exakt hur man börjar en tee-tröjor, till exakt hur du skriver ut på skärmtryck på triblends till anpassade tryck som reklamtekniker-allt på ett ställe, strikt för dig att hamna mycket mer välinformerade såväl som i synkronisering med de senaste textilutskriftsteknologierna såväl som trender.
Vi följer noggrant dem såväl som jag tror att andra producenter borde följa passform och samla en blogg, var de kan erbjuda klienter (grossister) insikt i sina produkter såväl som de allra bästa metoderna för att maximera textilanvändningen.

0/5 (0 recensioner)

Leave A Comment