Uncategorized

Grå fransrock

mvmwv

Fringe Coat: Ralph Lauren | Booties: Steve Madden | Tröja: Problem | Jeans: Paige | Solglasögon: Stella McCartney (liknande här) | Läpp: NARS (Bansar)

< >

Ingenting som en kappa med lite ytterligare “zip” (som min mamma skulle säga) för att förvandla din grundläggande svarta outfit till något som inte är så grundläggande. I det här fallet finns den svårfångade “zip” i den typ av framkantframkant såväl som den flytande draperingen av vad som varit den perfekta filtrocken att slå mig in när dagar slutade vara gradvis kalla här i San Francisco.

Jag kastade på några bruna läderstövlar för att spegla stängningen av bruna läderfliken i framsidan och därmed fästa min kroniska tvång för någon aspekt av matchy-matchiness, samt ännu mer bryta upp den svarta monokromen. Två fåglar, en sten.

Med novemberkylen sist här (och ett närmande resehus till Wisconsin för Thanksgiving … Yesssss !!!), Jag är i stort krav på en vintersäsongsuppdatering. Nedan är de som jag för närvarande är ögonbollar. Några favoriter?

Föregående artikel

1 av 25

nästa artikel

Många av dessa rockar finns i flera färger, så om du är en stil du gillar, klicka för mycket mer färgval; )

Denna publicering skapades i samarbete med Nordström.

Leave A Comment