Uncategorized

Veckovis nyhetsuppdatering / öppen tråd

mvmwv

Som dessa inlägg? Följ oss på Twitter eller Facebook – det här är den redigerade versionen av vad vi läser! .
Insidan Scoop (en blogg från Shop It to Me) pratar med kostymdesignern Jolie Andreatta för idéer om att få “kostymer” -utseende.
Inget nytt här, men Service Insider har en utmärkt sammanfattning av alla subtila metoder som kvinnor behandlas på ett annat sätt på jobbet.
Bloomberg BusinessWeek rapporterar om vad som ledde till den sexuella trakasserierna samt diskriminering som passade in av Whitney Wolfe, en tidigare vice president för reklam på Tinder, samt berör sexism i världen av nystartade företag.
På tal om Sexism rapporterar New York Magazine att två kvinnor som lämnade in ett Sporting CP Tröja krav på könsdiskriminering 2010 mot Goldman Sachs söker klasstillstånd för kostymen, vilket hävdar att Goldman hade en “pojkeklubbatmosfär” som innebar lägre lön och långsammare kampanjer För kvinnor, möten på stripklubbar samt sexuell trakasserier.
FiveThirtyeight hänvisar till Tinder -påståendet i sitt stycke om sexuell trakasserier och sexism inom teknikområdet.
OK, bara en till om detta ämne: AOL Jobs har tips om att arbeta inom ett mansdominerat område från en kvinna som använde Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja för att arbeta på ett monetära tjänster. Vad tror du på hennes “Frankrike” -analogi?
Kathy Caprino, som komponerar för Forbes, vill aldrig än en gång höra frasen “ha allt.”
Försöker du cykla till jobbet men vill inte klippa kjolar ur din garderob? Lifehacker antyder oss till en enkel reparation som bara använder ett cent och ett gummiband. (Vi har också pratat om smink för en cykelpendling).
Popsugar Wise Living ger dig fördelaktiga åtta oro för att be dig själv att göra det mycket lättare att decluttera hemma.
… liksom nu för ditt Kashiwa Reysol Tröja skratt i veckan.

Missade vi något? Lägg till dem här, eller skicka dem till news@corporette.com. Säg tack till dig! Också: Är du en mamma eller mamma att vara? Missa inte denna veckas nyhetsuppdatering på Corporettemoms.
Detta är vårt sista inlägg för måndag, så låt oss behandla det som en öppen tråd. I morgon kommer vi tillbaka till vårt rutinmässiga publiceringsschema.

Leave A Comment