Uncategorized

Har du någonsin hört talas om lila ögon (Alexandrias uppkomst)? Elizabeth Taylor hade det!

mvmwv

Under många decennier nu har tvisten om det finns människor med Alexandrias uppkomst varit ett uppvärmt samtal. Ingen vet säkert om människor med Alexandrias uppkomst finns! Vissa kallar det en urban legend, liksom resten av deras andetag att de har sett någon eller känt någon med Alexandrias uppkomst. Till och med det vetenskapliga området är medvetet om Alexandrias uppkomst, men de har inte ett bevis på om människor med lila ögon finns eller inte. Det är därför det finns många spekulationer om Alexandrias uppkomst, liksom mycket vill veta om detta är ett faktum eller fiktion.
Vad är Alexandrias uppkomst?
Alexandrias uppkomst, på samma sätt känd som lila ögon eller violetta ögon, är en välkänd genetisk mutation som sagt av de medicinska experterna. En individ är född med naturliga blå eller gråa ögon, men över tid modifiering till lila. Det är när individen träffar puberteten, att Alexandrias Genesis slår mest. Det ändrar färgen till en djupare kunglig nyans-violet-blåaktig toner eller mörkare än vad den var. Men precis eftersom färgen blir mörkare indikerar det inte att ögonen för att orbitalfunktionerna skulle påverkas eller försämras över tid.

Men forskare säger att män såväl som kvinnor med Alexandrias uppkomst saknar följande under puberteten och vuxen ålder:
Könstillväxt
Kroppstillväxt
Ansiktshårtillväxt
Analtillväxt
Ögonbryn hårväxt
Vissa fall har visat att kvinnor med Alexandrias Genesis Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja inte menstruerar lika vanligtvis som andra kvinnor med färgade ögon skulle göra.

I annan medicinsk forskning har det identifierats att det finns olika symtom som är förknippade med Alexandrias Genesis-vit blek skimrande hud till exempel. Sådana hudtyper är benägna för tunga solbränna, solskador och garvning också. Alexandrias uppkomst finns mestadels hos kvinnor med tanke på att mutationen bland kvinnor har rapporterats mycket mer än män.
Sant eller inte; Vissa tror att människor med Alexandrias Genesis kan leva förbi sin 100 -årsdag. Åldrande för sådana människor verkar sluta när de är cirka 50 år. Personer med Alexandrias uppkomst är inte benägna att vikten får såväl som fetma, oavsett mängden kalorier de konsumerar per dag. Dessutom är deras immunsystem starkt, vilket indikerar att de knappast blir sjuka. Kaukasier påverkas mestadels av Alexandrias uppkomst, men med interracial äktenskap som inträffar runt om i världen; Det kan vara vilken individ som helst på denna planet med tanke på att flera gener nu distribueras.

Det var en introduktion långt om Alexandrias uppkomst, låt oss nu titta på ursprunget såväl som historien om Alexandrias uppkomst, ska vi?
Ursprunget till Alexandrias uppkomst
Samtalet om Alexandrias Genesis har sina rötter daterade tillbaka till 1000 år tillbaka i dalen i Egypten. De säger att det var ett mystiskt ljus som sågs blinka på himlen, som lockade lokalbefolkningen att komma såväl som att titta på. Den som bevittnade ljuset personligen, fick sin hud att förvandlas till en blek ton och ögon till lila- av detta skäl namnet Alexandria- en stad i Egypten. Mytologin säger att människor med Alexandrias uppkomst är “andefolk” såväl som de flyttade norrut efter händelsen och så småningom inte kunde identifieras av andra också.

Runt 1329 i England noterades den första inspelade situationen i Alexandrias uppkomst. Det var när en nyfödd med namnet Alexandria föddes- Purple Eyes var hennes specialitet. Alexandria fortsatte att leva 100 år säger att skivorna liksom hon uppenbarligen hade barn med samma färgade ögon också. Det var inte förrän i slutet av 1960 -talet då världen insåg vad den verkliga generiska varianten var som orsakade att Alexandrias uppkomst.
[Läs också: Incredible Hazel Eyes Facts]

Tvivel om Alexandrias uppkomst
Historien berättade mycket om Alexandrias uppkomst, men en hel del försäkringsanspråk att detta är en störning och inget annat; Annars skulle man inte ha lila ögon. En noterade Hollywood-stjärnan tillbaka i de gyllene dagarna- den fantastiska Elizabeth Taylor var populär för att ha Alexandrias uppkomst. Men många kritiker undgick vanligtvis sådana uppfattningar såväl som att kändisens ögon inte berodde på Alexandrias uppkomst, men tenderade att se den färgen eftersom ljuset- hennes ögon verkligen var en mörk nyans av violet!
Människor med lila ögon
Vissa forskareförsäkringar hävdar att personer med detta tillstånd har kortaste livslängd och vissa säger längst. Vissa säger att Alexandrias uppkomst tillhör en specifik ras; Mest från Egypten såväl som de omgivande regionerna såväl som andra säger det motsatta. Därför utesluts inte en möjlig faktisk offert eller nummer på siffrorna för Alexandrias uppkomst ännu. Vetenskapliga bevis säger också att genvariationsmöjligheter kan vara orsaken till att Alexandrias uppkomst händer. Detta är eftersom Alexandrias uppkomst har människor med lila ögon somSom mycket blek-albino-liknande hud, som på medicinska termer såväl som hudmässigt, är det en genetisk mutation.

Kroppen producerar inte toxiner för att hålla så bra som förvaras i kroppen; En utveckling av samma skulle orsaka människans död.
Det är omöjligt för blek hud att inte tappa under den skadliga UVA såväl som UVB -strålar i solen. Melanin är frånvarande såväl som av denna anledning att huden inte skulle skyddas, liksom inte skulle mörkna när solstrålarna träffade den.
De säger att den med Alexandrias Genesis lever långt över 100 års ålder, liksom många av dem över 150 års ålder- den enda situationen hittills har någon med 122 års ålder och med Alexandrias uppkomst.

Den allvarliga bristen på pigmentering i ögat kan orsaka albinism, men Alexandrias uppkomst handlar om mutation i generna, säger medicinska experter. Människor med Alexandrias uppkomst skulle påverkas visuellt när solens strålar träffade deras ögon sedan Iris -känsligheten, säger experter. Ja, några av dem skulle inte ha hår på kroppen. Det är inte bara sedan Alexandrias Genesis, men på samma sätt sedan av androgenkänslighetssyndrom – mestadels hos kvinnor. Att prata om bristen på hår som mest händer hos kvinnor- sådana kvinnor som visas i vetenskapliga register är infertila- de saknar uteri. Det är därför tanken eller förekomsten av Alexandrias Genesis -människor över hela världen har debunkats av många av de vetenskapliga samhällena.
Det verkliga skälet bakom lila ögon
Lila ögon kan orsakas inte bara på grund av Alexandria Atletico Madrid Tröja Genesis, som vi har talat om i längd, men på samma sätt på grund av albinism.
Ja, Alexandria Genesis kan också orsakas på grund av en hudsjukdom som kallas albinism. Denna sjukdom inträffar när pigmentmelaninet i huden är mycket låg i mängder eller frånvarande. Vetenskapen har således associerat albinism med Alexandria Genesis. Förutom dessutom sägs det att även om människor med blå ögon har en ögonskada på grund av solens skadliga strålar, blir ögonen en mörk nyans av lila över tid.

Kan en person ha lila ögon?
Tvisten om Alexandria Genesis finns eller inte slutar. Det hisnande lila ögonsyndromet eller Alexandria Genesis är i allmänhet en genetisk mutation, som vi har diskuterat tidigare. liksom mycket mer sett när barn blir sex månader gamla. I fall som har rapporterats har läkarna observerat färger som förändras till ett ren silver såväl som sedan till en mörk lila under puberteten. Men detta skulle inte påverka individens vision när han eller hon åldras. Visionen, som sagt av medicinska experter är 20/20.

Vilken procentandel av världen har lila ögon?
Vi har verkligen inte tillräckligt med empiriska bevis på antalet människor med Alexandrias uppkomst runt om i världen. Medicinska experter diskuterar fortfarande om Alexandrias uppkomst är ett faktum eller felaktighet!
Kan människor vara födda med lila ögon?
En individ föds med naturliga blå eller gråa ögon, men med tiden modifieras ögonen till lila. Det är när individen träffar puberteten, att Alexandrias Genesis slår mest. Det ändrar färgen till en djupare kunglig nyans-violet-blåaktig toner eller mörkare än vad den var.
Kända kändisar med lila ögon
Medan vi pratar om Alexandria Genesis eller Purple Eyes, försökte vi leta efter kändisar som har samma tillstånd; Ett namn som presenterades över många tvister och samtal var det från den i gården Golden Age Hollywood Diva, Elizabeth Taylor. Medan många kritiker sa att hon bar linser, bad hennes nära förtroende att inte hålla med. Om du tittar närmare på de traditionella filmbilderna såväl som vem som är livrädd för Virginia Wolf; Skådespelerskan har sett med djupa purpurvioletta ögon. Hon bär inte kontaktlinser för säker; Kontaktlinser kom till i slutet av 1980 -talet. Av denna anledning avgjordes tvisten då eftersom divan var den enda populära personligheten med Alexandria Genesis.

Makeupidéer för lila ögon
På Fashion Lady vill vi verkligen att du alltid ska vara fantastisk och underbar. Därför, om du har lila ögon eller bärlinser i den nyansen, måste dina ögonmakeup -val vara lämpliga och fantastiska. Du kan accentuera ögonmakeupen genom att använda gratis färger som skulle göra att de lila ögonen sticker ut. När du känner till din undertone såväl som den dominerande färgen på dina ögon, kommer du då att veta hur du applicerar smink på det perfekta sättet. Om du har guld reflekterat i dina lila iris som vissa kvinnor gör, skulle det vara bäst att använda brun eller gyllene ögonskugga på lätta anteckningar. Om undertonen i din hud är blåaktig grön såväl som dina ögon är lila kan du använda en lätt lila ögonskugga. Med tanke på att lila ögon är sällsynta, skulle det vara bäst att hålla sig till mycket lätta färger för ögonsmink och inte överdriva det.

Vanliga lila ögonsjukdomar
Lila ögon skiljer sig inte från andra färgade ögon är dock mycket känsliga för solens extrema strålar med tanke på att de inte kan hantera UV -strålarna. Om korrekt skydd i form av mörka nyanser inte bärs när gOm det inte kan kunna hantera bländningen såväl som ljusa ljus utanför. Det kan också finnas retinalavskiljning. Detta är eftersom melaninet är frånvarande såväl som det inte finns något skydd för iris från UV -strålarna. Man måste alltid ha kontakt med deras ögonläkare eller optiker, eftersom bara han kan berätta bäst om förhållandena och vad du ska göra för att se till att dina lila ögon är friska.
Om du har albinism såväl som lila ögon tillsammans, indikerar det att pigmentet i ögonen, håret och huden är nästan noll. Det är därför ljuset från solen studsar på baksidan av ögonen och reflekterar mjukt som i andra färger för ögonen. Ljuset återspeglar eftersom det finns mycket låga räkningar av blodkärl bakom näthinnan. Således kan det också få ögonen att se rödaktiga lila i vissa fall, eller blåaktig lila; Skylla på bristen på melanin såväl som som nämnts, studsande av ljuset när det träffar iris. Det är därför vi, när vi tar bilder av någon, ser röda ögon- beskriver det tydligt, med tanke på att ljuset inte har en utgångsväg.

Vad förändras vetenskapen bakom ögonfärg?
De flesta människor med fantastiska tonade ögon- gröna, hassel eller blå har rapporterat att deras ögonfärger modifieras över tid. Några av orsakerna till att detta händer är:
Belysning
Kläderna de bär
Den typen av smink
Deras humör också

Gröna såväl som blå ögon är färger som är födda av kvaliteten såväl som mängden ljus de får, liksom inte från pigmentet. Se färghjulet i våra tidigare artiklar där vi talade om primärfärgerna. På samma sätt spelar belysningsförhållanden också en fantastisk roll i ögats kvalitet såväl som modifieringen av färg därav. Till och med ditt humör kan vara en anledning till att färgen på ditt öga förändras över tid, säger experter. Kom dock ihåg FC Tokyo Tröja att det inte är melaninmängden som förändras, men hur ljuset reflekterar när det studsar in i ögonen och sprids runt.
[SC: MediaD]

Med barn är ögonfärgen inte konstant under de första åren av sitt liv. Till och med myten om att sätta honung i ögonen för att modifiera din ögonfärg är gibberish. Älskling kan bromsa hornhinnan, vilket är skadligt och det är därför det finns en tillfällig ögonfärgförändring. Iris är en komplex zon i ögonen, såväl som ögonfärgförändringar inträffar när det finns drastiska övertidsförändringar av pigmentering, strukturen, fibrös vävnad samt även med blodkärlets rörelser inom iriszonen samt stroma också .
Till exempel inträffar heterokromi när en individ har två olika ögonfärger, annorlunda från ett öga till nästa för samma par. Detta är sedan den ojämna fördelningen av melanin. Vi hoppas att du nu har hittat grundlig information om Alexandria Genesis. Lila ögon är sällsynta av de sällsynta som vi har påpekat såväl som informerat. Förutom om människor med lila ögon finns eller inte, kan diskuteras. Men om du väljer att bära smink med lila ögonlinser, har vi gett dig några idéer om hur du gör det. Skriv in med dina tankar.
Bilder Källa: Pinterest

Leave A Comment