Uncategorized

Nordstrom årsdag Försäljningsfavoriter

mvmwv

Nordstrom årsdag Försäljningsfavoriter

Om du inte är din allra första dag på Internet, vet du att Nordstrom årsdagen är en helt unik-till-Nordstrom-försäljning som händer en gång om året. När försäljningen är över, kommer priserna på många älskade föremål att gå tillbaka. Då stirrar du på din bärbara skärm som är förödad.
Om du är överväldigad av den stora storleken av denna försäljning, är det en bra plats att börja den här tröjan. Det är en del av Nordstroms egen inbyggda samling, och det är en viktig crewneck. Det öppnar också för allt och borde vara i våra garderober i en mängd färger, särskilt till en prispunkt under $ 30. Kolla in mycket mer av min försäljning hittar längst ner i det här inlägget. Det inkluderar denna otroligt drömmande regnrock som förmodligen är mitt favoritköp av försäljningen.

Halogenwomen’s Crewneck tröja

Nordstromlinen Blanda Byxor

Jack Rogersgigi Slide Sandal

Nordstrom Anniversary Sale Picks

Förutom Nordstrom-årsdagen finns det alltid mycket mer anledningar att handla på Nordstrom. Butiken använder extraordinär kundservice utöver gratis frakt, kostnadsfri avkastning och kostnadsfria ändringar. Du kan också handla på nätet, online, i butik, curbside pickup, boka online och prova i butiken. Om du inte är medlem i Nordy Club, låter detta belöningsprogram dig ackumulera poäng, få exklusiv tillgång till försäljning, och kurerade fördelar skräddarsydda för dig.
Försäljningen slutar denna söndag, 9 augusti, så handla mina favoriter ovan innan de går tillbaka till fullt pris på måndag!

Tack till Nordstrom och Shopstyle för att samarbeta på det här inlägget!

Leave A Comment