Clothing

16 typer av salwars som varje kvinna ska äga 2021

mvmwv

Medan du kanske vill spendera hälften av sommaren planering för att strömma genom bröllopssäsongen i vackra klänningar, kanske det inte alltid är synkroniserat med den etniska klädkoden. Kanske, då behöver du något annat för att döda alla tillfällen. För alla dessa fall är Salwar -uppsättningar precis vad du behöver.
Källa: lookgud.in/utsavfashion.comsalwars är enkla att klä upp eller ner, beroende på tillfället. Salwar -uppsättningar är bättre kända för sin mångsidighet. Ta till exempel rakklippta kurtor och dhoti -typuppsättningar. De samarbetar bra för varje tillfälle, inklusive lunch på kaféet eller ett högt te.
Varje kvinna ska äga en salwar:

En häftklammer i många konventionella slitgarderober, Salwar -kostymer handlar om att skapa maximal påverkan med minsta ansträngning. Om du är hängiven till modernt indiskt slitage, var mångsidig med dina botten. Koppla ihop din salwar kurtas med dhoti, draperade eller kåpa byxor.
2021 är stor på ankellängd Churidaars avslutade med utsmyckade hems. Gå igenom vårt val av nya trender i Salwars som är idealiska för de kommande festligheterna.
Senaste trenderna i Salwar Suits 2021
Vi begränsar Salwar -stilarna du borde placera dina satsningar på den här säsongen

1. broderad tunika med sand palazzos:
AM: PM: s fågelbroderade tunika i Fuchsia matchade med Sand Palazzos är klassisk och chic. Style det med lädermojris och enkla guldörhängen.
Källa: sopritti.net2. Svart Salwar med Dori -arbete:
Detta är en begränsad upplaga av Anamika Khanna, med den mest utsökta handgjorda enstaka stycket. Black Salwar Set har paljetter och Dori -arbete. Det är tillverkat av matka silkestyg. Uppsättningen levereras med Dupatta och Churidaar.

Källa: CloudFront.Net3. Anarkali med golvlängd udde ärmar:
Designer Gaurav Gupta kombinerar naken och rosa i denna moderna anarkali med golvlängdsärmar. Kasta in diamantstoppar för att para ihop med detta okonventionella designerkläder och förvandlas till den mest trendiga bröllopsdeltagaren
Källa: aashniandco.com4. grädde blommor broderad blossing anarkali:
Det enda som är viktigt i Mounika Reddys design är hennes indie -fusion tar på sig de konventionella salwar -kostymmönstren. Hon älskar Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja Sporting CP Tröja tydligt Khadia-designen som är bäst för en indo-västerländsk look. Du kan inte låta bli att tappa över hennes fantastiska färgpaletter och själfulla silhuetter. Den vitfärgade bomullsanarkali med blommigt lapptäcke lägger till tillräckligt med detaljer. Den tunga broderade Salwar Kameez och Flouncy Flair lägger till definition.

Källa: pikbrowse.com5. dammiga rosa kurta och organza botten:
AMAIRAs dammiga rosa anarkali kurta i rå silkekok har en organza botten med broderier överallt, färdig med kalla axlar. Uppsättningen levereras också med matchande lehenga kjol i rå siden och broderad dupatta i organza. Dräkten består av rå siden och organza. Du kan bära detta utseende bekvämt för alla festliga evenemang.
Källa: PERNIASPOPUPSHOP.COM6. Grön modal silkes palazzos:
Ruhmahsa är känd för sina okonventionella broderier, livliga färger och enkla vätskesilhuetter.

Källa: Bitgravity.com8. broderad choli med svarta siden culottes:
Payal Singhals samlingar har en förkärlek för att kombinera konventionellt indiskt slitage, som överskrider till samtida.
Hennes samling inkluderade denna svarta broderade Choli som bärs med en stenorganza broderad jacka och svart siden-ankellängd kulottar, vilket gjorde det till ett tydligt sätt att bära salwars.
Källa: Payalsinghal.com9. Red Zeenat Anarkali Set:
Detta är en design för de samtida indiska kvinnorna som älskar den traditionella men ändå glädjar sig över hennes frihet. Red Zeenat Anarkali -uppsättningen är ett uppfriskande tag från Amrita Thakurs etikett och är markerad med element av roliga färger, minimalistiska broderier, och ändå, är smakfullt blandat Aston Villa FC Tröja med gamla klassiska element. Höjdpunkterna i denna ensemble är den korta chiffonan ANARKALI, vävnadsbrokadens applikationsarbete, Dhoti -byxor och mjukt nätdupatta.
Källa: Raunaqboutique.com [SC: MediaD]
10. Röd siden kurta med gota patti och brokadbyxor:
Det här stycket kan bäras för alla större festliga evenemang. Det är bäst parat med brokader. Det broderade Silk Kurta är Anita Dongres mästerverk, inspirerat av naturen och stammarna. Kurta har gota patti, Dori zardozi och pärlutsmyckningar, ihopkopplade med rakbyxor.
Källa: anitadongre.com11. Pink Dabka Kurta och Sharara Set:
Det utsökta Dabka -arbetet och pärlbroderi och folieavtryck gör det till ett idealiskt slitage för indiska festligheter. Detta är en av de moderna festliga linjerna av designern Bhumika Sharma, med en rosa broderad rak skjorta, broderad Sharara och Dupatta, Dabka -pärlor och måste broderier.
Källa: Indiaemporium.com12. Gota Patti och Patra broderade Anarkali -uppsättning:
Devnaagri går gränsen mellan konventionella och moderna linjer. Deras raffinerade moderna linje översätter vackert till tidlösa festliga stycken. Denna Peach Georgette Anarkali -uppsättning har applikationer med Gota Patti, Patra -broderier, klippt arbetsorganza ok och nettoärmar. Det kommer också mednull

Leave A Comment