Clothing

Berömda kändisar som använder kvinnors byxor passar samt gungar sin vilda stil vid evenemang

mvmwv

inte varje gång våra fantastiska stjärnor klänning upp i snygga klänningar för blandad dryck för att nådra de röda mattan och tillfällena; Det finns några i kvinnors byxor som passar på scenen där ute. Förutom om du trodde att det bara var de långa spåren såväl som lager som prydde en dams kvinnlighet vid sådana tillfällen, hade du fel.
[Läs också: Exakt hur man bär byxdräkter]

Kändisar i byxdräkter
Mönstret har skiftat till kvinnors byxor passar förlusten av feminina överklaganden som vi säger, liksom just här är några av de allmänt kända stjärnorna i byxa som lärde oss en sak eller två på exakt hur man ser ut så bra som chic .
1. Ganska ljusa såväl som färgglada, vi älskar bara de matta regnbågens nyanser med Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja stjärnor på pälsen, släta snittbyxor såväl som de knäppa rosa stövlarna för fötterna. Den stora miljövänliga skuggan gör också ett snitt, det gör det långa håret på stjärnan Jenny Lewis. Vad säger? Vill du klänning i dessa toner för en firande natt ut- vara lite knäppa och våga!
Källa: Shewired.com2. När vi talar om stjärnor i byxdräkter, tar den till ytterligare en nivå med en helt svart ensemble, upptäcker vi att Jodhpuri-byxorna integreras med den släta svarta smokingen. liksom vem som skulle bära den som en annan rockstjärna än den svängiga ängel disen; Inspektera de prickade skorna som hon sportar med uttalande halsstycket i guld- snarare kvinnan från huven i all swag-stil!

Källa: Shewired.com3. Star Charli XCX visar oss exakt hur vi kan få mycket mer av en feminin touch till byxorna som används av kvinnor, liksom den här gången som hon kastar en modestav i syntetiska rosa pälsrockar tillsammans med ett helt vitt nummer för byxorna passar hon hon bär. Charli, som toppar utseendet med en bedårande rosa fluga, såväl som chunky kikade klackar, stjäl Charli andan!
[Läs också: Vad man ska ha på med miljövänliga byxor]

Källa: Shewired.com4. Ellen Page kom nyligen ut ur garderoben med sin orientering, hur mycket mer än att hon visade oss exakt hur man klände androgyni i släta svarta kraftbyxor. Krav vi anger mer?
Källa: Shewired.com5. Ett helt vitt nummer av Miley Cyrus (sångare såväl som skådespelerska), vi föll in som med de chunky säkerhetspinnen som användes på pälslinjerna!

[SC: MediaD]
Källa: Shewired.com6. Rödhåriga såväl som alla i vitt, melodiförfattare såväl som sångare, Rihanna slutar aldrig arbeta för att bedöva oss igen med hennes sassy såväl som vilda känslor, precis som hon gjorde vid Billboard Music Awards denna gång.

Källa: StyleBistro.com10. Vem är den kvinnan i Red- Det är Freida Pinto. Slumdog Millionaire -skådespelerskan är runt om i världen och går också till olika röda mattor. Vi har främst sett i klädda i blandad dryck för många evenemang, men den här gången i ett allrött nummer stal Freida många hjärtan med en röd Gucci-byxdräkt.
Källa: StyleBistro.com. Manchester City Tröja Det var de tio eleganta kvinnorna i Hautest av pantsuits som användes för olika händelser och evenemang. Men om du söker efter kvinnors byxor för bröllop eller byxdräkter för bröllop, kan vi visa dig som Ellen de Generes!
Källa: Mirror.co.ukand För att utrusta utseendet kan du ha en viktoriansk hatt och en bukett att hålla.
Källa: Manchester United Tröja Bioensavvy.eushilpa Shetty
Källa: Rediff.comParineeti Chopra
Källa: voompla.comsonam Kapoor
Källa: Mayapurionline.com Vi hoppas att du hade kul att läsa det här inlägget? Som alla, bär dessa byxor samt rocka scenen!

Leave A Comment