Uncategorized

Ian Leino Geeky Designs and Illustrations for T-Shirts

mvmwv

Geeky Designs från Ian Leino
Ian Leino är en framgångsrik, erfaren oberoende designer, med en portfölj full av njutningssamarbeten, fokuserad på tryck och klädgrafik.

Han svär genom sitt motstånd mot att växa upp och njuta av så mycket nördkultur som möjligt för att uppnå sina mål. Bland hans favoriter är Star Wars, Doctor Who och arresterad utveckling, återkommande teman i många av hans produkter. Han är över hela webbplatser som trådlösa, tee -skjorta Woot och Teefury, där hans mönster alltid hamnar på den mest populära sidan. Till exempel följande design är jag säker på att du har sett det väldigt ofta:

Nu vet du att det är Leinos listiga hand på jobbet.
Något som sätter honom förutom andra illustratörer är hans målade glas -serie. Det är ganska intressant att se det arbete som går till att skapa varje bit, med Millennium Falcon eller maskoterna i Harry Potter -husen. Det är bokstavligen att höja popkulturen till rang som religiös symbol. Sådant engagemang är inget annat än beundran.

Efter populär efterfrågan finns dessa också som tryck på T-shirts, i den trådlösa butiken.
När det gäller hans senaste mönster tillkännages han på Twitter att han arbetar med några Game of Thrones -inspirerade mönster. Så visa lite kärlek, följ honom och var de få som snagger en av hans bitar:

0/5 (0 recensioner)

Leave A Comment