Clothing

Typer av flanell T-shirts för kvinnor att få Grunge Fashion: Style Ideas

mvmwv

Typer av flanell T-shirts för kvinnor att få Grunge-mode: Style Ideas
12/04/2018, postat av Alanic Global
Flanell Plaid är förmodligen en av de allestädes närvarande tyg- och mönsterkombinationerna som verkar vara där i modescenen för alltid. Med de preppy- och punkkonnotationerna som detta håller, kom flanell som ett tyg fram på 1600-talet i Amerika, från att användas som klänningar för soldaterna i inbördeskriget, till att bli smält med kontrollmönster som blev välkända från tartan Plaidtryck av de skotska Highlanders. På 1970-talet förde det rutiga upproret i stil med att bära kvinnliga plädflygl-t-shirts bundna i en knut med denimshorts och medan på 1990-talet blev dessa kontrollerade tyg-t-shirts av hög kvalitet den populära symbolen för Grunge-rörelsen i världen av musik. För då har Plaid inte slutat att pryda den eleganta publiken, med couture-designarna som utformar grossistkvinnor flanell-t-shirts för mode-framåt damer, som bär ton av vördnad, på grund av berg-och dalbana som den har bevittnat.

Trodde att det var en gång en tid då rutiga flanell T-shirts bara symboliserade samma snitt, form, mönster och färg, men idag med utvecklingen av modescenen fick de evigt välkända rutorna en makeover från förstklassiga designers och grossisttillverkningsnav. För att ge dig några idéer att leka med medan du vill handla dessa garderobs väsentligheter, här är få väsentliga bitar som du bör överväga att ha:
1. För punken i dig: beskuren rutig flanell
Om du är utmattad av din samma gamla feminina ständiga uppförande är det dags att välja en fullständig förändring med 90 -talets punk- och grunge -mode. Plocka upp en rå och rustik look med en beskuren vanlig flanellskjorta, utrustad med smarta krage och sansfickor. Hel ärm eller ärm mindre, det här stycket kan staplas i mörk färgkombination eller något i subtil skugga. Vare sig det är med en blyertskjol, veckad lång flödande kjol, midi eller shorts, denna beskurna flanell kommer att täcka dig med en off-beat-stil hållning och på stranden eller för poolfesterna, denna ensemble kommer att visa dig vara din favorit.

2. Gå slarvigt smart på gatorna: monokromatisk älskling plädskjorta
Den avslappnade lösa monterade herrkläderna inspirerade älskling T-shirts ser otrolig inspirerande ut när kvinnor klädde dem slarvigt för enkla shoppingsprees eller kaffedatum. Vad sägs om en monokromatisk svartvit rutig flanellknapp ner Sweetheart T-shirt till midjan, som ger dig en nonchalant stil essens med ovanlig känsla och verve? Bäst för de milda vintrarna, de kan samlas med riggade jeans eller kan bäras helt enkelt när du är på väg till stranden på sommaren. Den svarta och vita färgkombinationen hjälper dig att bära en tomboyish poise när du binder i midjan, idealisk för att göra grunge -mode, och samarbeta med sneakers eller dukskor och inte girly klackar!
3. Till och med en ruffian kan visa hud: mångfärgad rutig tag på utskärningen
Lägg till lite kant i din grunge -look med något trendigt och sexigt, i linje med den senaste modecrazan från Skin Show. Utsmyckad med en djup V -plungande halsringning kommer detta att ta ut den utskuren mångfärgade rutiga flanellen att förbättra din feminina sida och hålla tarmarna och funkelementen intakta. De ledande kvinnors flanell-t-shirtdesigners skapar dessa mångfärgade utskurna flanneller för damerna som älskar att klä sig elegant!

Taggar:
grossistkvinnor
kvinnors flanellskjorta
kvinnors rutiga flanellskjortor

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave A Comment